Wie ben ik ?

Mijn naam is Sofie Gheeraert

In 2016 behaald ik mijn diploma 'Master in revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie bij musculoskeletale aandoeningen' aan de Universiteit Gent. Onmiddelijk na mijn masteropleiding volgde ik de Dry Needling opleiding gegeven door Michel Leduc (Fico, te Antwerpen) voor een verdere diepgaande specialisatie binnen het bewegingsstelsel. Met deze kennis richt ik me in het werkvelde voornamelijk op de revalidatie van orthopedische letsels en sportblessures, alsook nek en rugklachten. 

In 2016, deed ik ervaring op als zelfstandige kinesitherapeut in AZ Sint-Lucas. Hierin specialiseerde ik als pre- en postnatale kinesitherapeut. 

In september 2016 begon ik ook direct aan de 6-jarige opleiding Osteopathie aan Flanders International Collega of osteopathy in Antwerpen. 

Hierin ligt de nadruk op het opsporen van de onderliggende oorzaken van je klacht. Deze liggen immers niet altijd op de plaats waar de problemen zich manifesteren. Aan de hand van een adequate manuele behandeling, gerichte trainingsoefeningen en advies wordt je klacht oorzakelijk aangepakt.

IMG_8244_edited.jpg